Bli med oss å gjøre en forskjell

Sammen skaper vi en livsnødvendig løsning for fremtiden. Vil du være med?

Kjenner du deg igjen i disse ordene? Da kan du være akkurat den vi leter etter.

Ambisiøs. Nysgjerrig. Tenker stort, men evner samtidig å holde ting enkelt. Tar ansvar. Dedikert

Ledige stillinger

– Ingen ledige stillinger akkurat nå

Vi er alltid interessert i å høre fra potensielle Soil steamere

Send oss gjerne en åpen søknad hvis du tror SoilSteam er det perfekte stedet for deg å jobbe. Du finner kontaktinformasjon her.

Vi vokser og trenger flere flinke folk på laget

Hos SoilSteam får du muligheten til å bryne deg på og lære av et kompetent fagmiljø, hvor alle har ett felles mål: Å utvikle en verdensledende, bærekraftig løsning på et av verdens mest presserende problemer – mangelen på matjord.

Derfor kan vi garantere deg følelsen av å vite at du bidrar til noe som virkelig betyr noe. Vi vil at du skal oppleve at du har en meningsfull hverdag, at jobben vil kjennes som litt mer enn «bare jobb».

SoilSteam er et selskap i vekst, og veien kan du ofte forme mens du går. Vi kan love deg varierte og spennende oppgaver, og et tverrfaglig arbeidsmiljø. Dessuten er det viktig for oss at medarbeiderne våre har det både godt og gøy på jobb, og at vi heier på hverandre. For sammen får vi til veldig mye mer enn vi gjør på egen hånd.

Løpende kompetanseheving er avgjørende for å kunne utvikle verdensledende teknologi. Derfor setter vi også den faglige utviklingen hos våre medarbeidere høyt.

Hovedbasen vår er i Sandefjord, men vi har globale ambisjoner og er skikkelig spente på alt som venter litt lenger frem.

Virker SoilSteam som en arbeidsplass du kan høre hjemme hos, og deler du vår begeistring for å levere ren matjord, helt uten kjemikalier? Da vil vi veldig gjerne høre fra deg!

Om en av rollene ser ut til å være en perfekt match for deg, send oss en søknad, da vel!

Og hvis du tror en av rollene passer noen i nettverket ditt, del den gjerne med dem. Det vil trolig både de (og vi) vi sette stor pris på!