Tre Nye SoilSaver 20™ klare for bærekraftig jordbehandling

Vi er glade for å kunne meddele at tre nye SoilSaver 20™-enheter snart skal ut i drift. Maskinene representerer et stort skritt fremover for bærekraftig jordbehandling. Disse enhetene er en del av vår forpliktelse til å fremme sirkulær økonomi og bidra til å bevare og resirkulere jord – en ressurs som er avgjørende for global matsikkerhet.

Tre nye SoilSaver 20 maskiner klare til bruk

SoilSaver: Et steg nærmere en grønnere fremtid

Det tar opptil 6 måneder å lage en SoilSaver – en prosess som krever omfattende arbeid og mange ulike deler. Fra starten av produksjonen til ferdigstillelse er det en lang reise, som involverer internasjonalt samarbeid og høyt spesialisert produksjon.

Fra Italia til Norge: En internasjonal samarbeidsprosess

Nøkkelkomponentene til SoilSaver blir produsert i Italia og Frankrike, der teknisk ekspertise og innovasjon møtes for å sikre at hver eneste del er av høyeste kvalitet. Disse komponentene fraktes deretter til Norge, hvor den endelige sammensetningen finner sted. Her blir de ulike delene nøye satt sammen til en enhet som er klar til å redde jorda vår. Her kobler man også opp sensor og styrings-systemene samt gjennomfører siste test av utstyret.

Hva er SoilSaver?

SoilSaver er en banebrytende maskin designet for å gjenbruke og redde jord som ellers ville blitt kastet som avfall. Ved å bruke avansert dampteknologi, steriliserer SoilSaver jorda og eliminerer skadelige frø og plantedeler fra invasive fremmede planter samt planteskadegjørere. Dette gjør det mulig å gjenbruke jorda trygt og effektivt, og sørger for at verdifulle jordressurser ikke går tapt. Bærekraftig jordbehandling.

Et skritt mot en bærekraftig fremtid

Med disse tre nye SoilSaver 20™ -enhetene i drift, tar vi et stort skritt mot en mer bærekraftig fremtid. Hver enhet er et eksempel på hvordan internasjonalt samarbeid og teknologisk innovasjon kan føre til konkrete løsninger på globale miljøutfordringer.
Vi ser frem til å se disse maskinene i aksjon, og vi er stolte av å kunne bidra til å beskytte og bevare vår dyrebare jord for fremtidige generasjoner.

-The truth is; soil is literally at the root of many pressing national security challenges that we face. Anthony Blinken, Secretary of State. World Economic Forum in Davos 2024.

Ta kontakt

Har du spørsmål om våre løsninger, ønsker mer informasjon om våre produkter eller vil diskutere hvordan vi kan samarbeide? Vi vil gjerne høre fra deg!

Tilbake til bloggen