Statement Company
Vi vet vi kan utgjøre en forskjell

Dette er historien bak SoilSteam

Vi har høye ambisjoner – Møt gjengen i SoilSteam

SoilSteam vokser – det samme gjør teamet. De siste årene har vi gått fra å være en liten gründerbedrift, med medgründer Hans Kristian Westrum i spissen, til å bli et stort, profesjonelt team med eksperter på alle våre fagfelt. Engasjerte mennesker som brenner for å gjøre en forskjell.

Vil du være med å gjøre en forskjell? Drømmejobben venter på deg. Vi skal ansette flere dyktige og dedikerte personer. Les mer.

Vår historie

Vår historie har sin begynnelse på midten av 1990-tallet, da tre norske bønder begynte å eksperimentere med jorddamp. Jorddamping, som ble utviklet på slutten av 1800-tallet, var på denne tiden en nesten glemt praksis. Mange betraktet derfor dette trekløveret som noe eksentrisk – tross alt, var vel damp å betrakte som foreldet teknologi.

Deres første maskin ble ferdigstilt i 1996. Den var primitiv og vanskelig å håndtere, og den fungerte til og med ikke særlig bra. Men den fungerte faktisk.

Den fungerte godt nok til å gi disse tre bøndene det beviset, den overbevisningen og den oppmuntringen de trengte for å forfølge sitt mål: en moderne, miljøvennlig jordforvaltningsprosess som kunne fjerne alle skadelige organismer fra jorden ved hjelp av damp alene.

I dag eier selskapets grunnleggere – de tre opprinnelige bøndene – nesten 30% av aksjene i SoilSteam. De resterende 70% er eid av enkeltpersoner og investorer som ser den store verdien av å tilby en bærekraftig endring i jordforvaltningspraksisen. Eierskapet inkluderer også våre ansatte: mekanikere i vår verksted, våre geniale ingeniører, raske 3D-teknikere, inspirerte programvareutviklere og kompetente økonomer.

Sammen gjør dette teamet det mulig for SoilSteam å fullføre utviklingen og bringe våre maskiner til markedet.

Ansatte

Styret